Lehel tér, metróállomás

Általános

fotók, haltestelle, képek, Lehel tér, metró, metrómegálló, metróállomás, photos, pictures, station, subway, U-bahn, XIII. kerület, ÚjlipótvárosKorábban Élmunkás tér, de az állomáson semmi szocreál. Romjaiban is nagyvonalú és elegáns.

A peron középen van, kétoldalt futnak a sínek. A Kálvin térnél használt széktípus, csak itt piros színben. Fémmel borított oszlopok és falak, ezüst (lásd. Kálvin tér) és aranyszínben.

A már megszokott rusnya óriásplakátok minden szabad felületen, a vetítőgép itt sem működött. Tágas, szellős tér, az aluljáró résszel egybenyitva, tkp. két szintes. A falfirkász/tagelők is megtalálták az állomást, hozzájárulva az általános lepusztultsághoz. Egy meglepően primitív “BKV viszonteladói partner”, felül nyitott OSB ketrecszerűség is helyett kapott a peronon, ezek szerint a BKV már olyan alapfeladatait sem tudja ellátni, mint a jegyárusítás. Marad a kiszervezés 😀 Szerencsére mindig van egy-két segítőkész vállalkozó a környéken, aki hajlandó besegíteni :DDD
fotók, haltestelle, képek, Lehel tér, metró, metrómegálló, metróállomás, photos, pictures, station, subway, U-bahn, XIII. kerület, Újlipótváros
fotók, haltestelle, képek, Lehel tér, metró, metrómegálló, metróállomás, photos, pictures, station, subway, U-bahn, XIII. kerület, ÚjlipótvárosA titokzatos hátterű METRO BOX cég vegyeskereskedést üzemeltet, bodéjük itt egyenesen a peronon kapott helyett, pedig határozottan emlékszünk, hogy annak idején a BKV a tűzveszélyre hivatkozva pakolta ki az előző bérlőket. Az utazóközönség komfortérzetének növelése céljából elengedhetetlen, hogy utazás előtt/után/közben mindenki hozzájuthasson kedvenc csokijához, dohányárújához és pornófilmjeihez. Ass láz! Blue balls! Neck or nothing! Shemale invázió! Mindezek pótom 1490 forintért.

Ezúton közöljük az örömhírt, hogy az idősebb korosztály még Gojkó Mitic videóhoz is hozzájuthat!!! Osceola, a legjugóbb indián!

Az peron fölött futó aluljáró szinten a nyolcvanas évek butikjai után ordénáré igénytelenséggel újabb boltok nyitottak (lásd. Vietnámi Áruház), lehet sírni és a komcsi idők után nosztalgiázni.

fotók, haltestelle, képek, Lehel tér, metró, metrómegálló, metróállomás, photos, pictures, station, subway, U-bahn, XIII. kerület, ÚjlipótvárosAz aluljáró kőburkolata életveszélyes, a lapok fele már lehullott 

(önkéntesek eltávolították a balesetmentesítés jegyében?).

Budapest új jelmondata: közlekedjen bukósisakban.

a környéken már megnéztük:

fotók, haltestelle, képek, Lehel tér, metró, metrómegálló, metróállomás, photos, pictures, station, subway, U-bahn, XIII. kerület, ÚjlipótvárosLehel tér (Lehel Square) is a station on the M3 (North-South) line of the Budapest Metro. It is located in District XIII under Váci Street between its intersections with Victor Hugo Street and Ipoly Street, adjacent to Lehel Square. The station’s name was Élmunkás tér (lit. “Top Worker” Square) before 1990.
Connections

Bus: 15, 133
Trolleybus: 76
Tram: 14

Opened 1981
Type Cut-and-cover underground
Platforms 1 island platform
Depth 9.3 m

Reklámok

One response »

  1. Szájszag,Izzadtságszag,Seggszag,Hónajszag elltipornakSzájszag,Izzadtságszag,Seggszag,Hónajszag elltipornakTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésLeülnék, de nem lehetMert csúnyán néznek rámÖregasszonyok és öregemberekLeülnék, de nem lehetMert csúnyán néznek rámÖregasszonyok és öregemberekTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésFosszagot áraszt egy hontalanElhányom magamde lehet, hogy ő hány leMég nem tudomFosszagot áraszt egy hontalanElhányom magamde lehet, hogy ő hány leMég nem tudomTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésTömegközlekedésKi tudja, hogy milyne az ülésÉppen, amin én ülökTán jobb lenne, ha állva fogódznékDe nincs kesztyúm és oda se férnékKi tudja, hogy milyne az ülésÉppen, amin én ülökTán jobb lenne, ha állva fogódznékDe nincs kesztyúm és oda se férnékTömegközlekedésTömegközlekedés…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s