Ady Pub

Általános


Ady Endre, pub, kocsma, étel, ital, vendéglő, Kispest, XIX. kerület, Drink, Bár, Budapest, szesz, alkoholizmus Párizs az én Bakonyom, shallala. Egy Irán-szagú, szittya sereg.

Kocsma Kispesten, az Ady Endréről elnevezett úton. Azzal az előnnyel, hogy a névválasztás miatt mindenféle kocsmalistán az elsők között szerepel. Más előnyről nem tudunk beszámolni, a nyitvatartási idő ellenére zárva volt a kocsma, Harcibéka kolléga gülü szemekkel, szomjasan nyeldekelt fotózás közben.

“Pub” franciás kulturális hatással: merengő Ady nagykabátban fagyoskodik egy padon + motel + Chat Noire + Moulin Rouge. A falfestményekről beszélünk. 

„sem utóda, sem boldog őse nem vagyok senkinek”,

Ady Endre, pub, kocsma, étel, ital, vendéglő, Kispest, XIX. kerület, Drink, Bár, Budapest, szesz, alkoholizmus Üveges Ászok 270, csapolt Soproni 400 forint
Melegkonyha is van, nélküle iskola mellett nem működhetne kocsma. 

Ady Pub
(söröző, étterem)
1192 Budapest, XIX. kerület, Ady Endre út 71.
(Nagysándor József és Ady Endre út sarkán)
Telefon: 1/282-8636
Nyitvatartas: 10-24

Reklámok

17 responses »

 1. Gondolom mindeki ismeri a Rét Café nevezetű kedves kis hangulatos kávézot Gazdagréten. Ezt a kávézót egy neves grafikus vezeti. Köztudottan ez a kávézó a gazdagréti közösségi ház egy melléképülete. Barátunkat a Közösségi ház kultúrális igazgató nője felkérte egy nagyszabású falfestmény megfestésére. A festő ezt gazdagrét lakóinak festette mindenféle anyagi haszon nélkül. Ez a falfestmény 8 hónapig volt fenn a falon. De csak azért eddig, mert az igazgatónő egyik napról a másikra diszperzittel leburkoltatta, anélkül, hogy a művészúrnak szólt volna. A megbontránkozás konkluziója szerintem egyértelmű. Egy kultúrális igazgató, hogy engedheti meg magának. Egyenlőre ismeretlen tettes ellen indult feljelentés. 1.5 millió forintos kártéritési igény nyújtott be a Rét Café tulajdonosa, és ezt a pénzt a közeli bölcsödének vagy ovódának lesz felajánlva.

 2. üdvözlök mindenkit!szerettem ezt a kocsmát!!nagyon ishangulatos bulik házigazdája voltam!!karaoke lebonyolitásával foglaklozom.én mindent elkövettem hogy menjen a pub nem egyszer szerveztem oda bulikat legutóbb is ez történt.vendéglátósoknak szerveztem karaoke bulit minden héten.reményt láttam arra hogy megint menni fog a hely karaoke szempontjából de sajnos betévedtek a legutólsó bulimra páran kétes arcu egyének akik meg akartak verni mert az egyik törzsvendégem micimackót énekelt!!ez még el is néztem volna de azt semmi képpen nem hogy a discos pultomból ellopta valaki a 2 napja vásárolt GPS-em!!pont 100900 ft ért vásároltam.sajnos a tulajdonos hiába nézte vissza a kamerát mert azon csak a vendégtér látszik a pult nem!!!minek kamera kérdem én??ezek után egy telefon sem érkezett a tulaj felől hogy vajon hogy áll a dolog vagy legalább valahogy kompenzálná a dolgot.röviden ennyit tudok mondania lehetőség adottmindenki döntse el érdemes e lemenni e kedves helyre!üdvözlettelC&C KARAOKE

 3. Sziasztok!Én voltam a helyen pont egy nagyon jó hangulatú,pörgős buli kellős közepébe értem oda, ott is maradtunk pár barátommal.Volt karaoke,zene,mindenki táncolt, nagyon jól éreztük magunkat. Rég volt már, hogy mindenki a bulin beszélgetett mindenkivel ismeretlenül és jól érezték magukat olyan volt mint egy családi buli. Én biztos hogy megyek még.

 4. velemenyem szerint ha karaokes vagy ahoz nem kell gps.vagy jobban figyelj az ertekeidre.sokat jarok en is az ADY PUB ba,es mi mindig nagyon jol erezzuk magunkat,kiszolgalas jo,a főnők pedig kedves es kőzvetlen.balhe sosincs.ajanlom masoknak is.TIO.

 5. tetszett nagyon az otlet amit ebbol aˇkocsmabol kihoztak,regen egy egyszeru semmit mondott igazi kocsma volt.igenyesen,ugy kivulrol mint belulrol megoriztek a regi hangulatot,szint vittek kispest,amugy elszurkult eletebe.sok ilyen sőrőző kene,ahol a fiatalok ossze jonnek es jol tudjak erezni magukat.gratulalok.amit hianyolok,pl.irodalmi estek.kori.

 6. Én szeretem ezt a helyet, sokszor járok le. Egyre bővül a kínálat, az árak nem , hogy nőnek , hanem lefelé mennek. A hétvégi bulik hangulata csodálatos. A Karaokes fiúk nagyon rendesek, és őrülten jó hangulatot teremtenek nekünk!! A kiszolgálás kifogástalan. A főnök jó fej és sokat bulizik ő is velünk. Enni is lehet, és mindig finomat. Örülök, hogy ide járhatok!A helyet mindenkinek ajánlom!Üdv: Egy visszajáró vendég

 7. Csak a zeneszó, meg a mulatóAmi nekünk leginkább valóHej de micsoda csoda, ha szól a muzsikaEz a nóta fülünkbe valóHa elfogy a pénzünk, hitelbe iszunkNem fogy el a kedvünk, mert mindig mulatunk,Mindig mulatunkMert ez a Mesterhármas táncra magyarSzóljon az ének és zengjen a dalSláger Tibó Bunyós Pityu együtt vigad Fásy ÁdámmalMert ez a Mesterhármas táncra magyarSzóljon az ének és zengjen a dalSláger Tibó Bunyós Pityu együtt vigad Fásy ÁdámmalÉl a faluvégi kiskunyhóban egy sugár cigánylányRabja lettem nem felejtem a szívem reá várSzeretni mást azóta nem tudokDe álmaimban mindig csak rá gondolokGyere táncolj cigánylány, nekem mindegy úgyis márHaj de eliszom az utolsó pénzemetHej de nem bánom hogy szerettelek tégedetGyere táncolj cigánylány, ez a tánc még nekünk járFeledni a bánatot hisz áll a bál,Gyere táncolj cigánylányKék a szeme, arca csupa derűNála szöveg hódít, ha meseszerűÉs a keze ha vállamra kerül, a szerelem nem kerülJó a zene, táncold mindent beleNem is történt még soha, soha ilyenCsak tudnám, hol jár az eszemTele van a szívem veledCsak egy játék, egy játék az életemVeled játszom, hogy mindig szeretni kellEgy lánc fűz hozzá de gyönyörű lánc, hálám a szeretetéCsak annyit kérek soha ne szakítsd szétAmikor a szívem úgy dobogTudnod kell hogy hozzád indulokGyere velem most ha kell, ha nem én itt vagyokHej de repülünk a mától a holnapigOda hol a boldogság lakikAdd nekem még ezt az éjszakát és menj továbbDe amikor a szíved úgy dobogTudnod kell hogy hozzád indulokGyere velem most ha kell, ha nem én itt vagyokHej de repülünk a mától a holnapigOda hol a boldogság lakikAdd nekem még ezt az éjszakát és menj továbbDe csóró lettem nincs kenyeremElvesztettem a munkahelyemJaj Istenem most mi lesz velemHej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyekFelmegyek a hivatalbaRávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok halniHej de polgármester én csak azt kérem Egy kis segélyt adjon nékemHagy tudjak a kocsmába elmenniHej de hagy tudjak egy fröccsöt inniA bánatomat elfeledni Szeretnék egy picit boldog lenniMert ez a Mesterhármas táncra magyarSzóljon az ének és zengjen a dalSláger Tibó Bunyós Pityu együtt mulat Fásy ÁdámmalMert ez a Mesterhármas táncra magyarSzóljon az ének és zengjen a dalSláger Tibó Bunyós Pityu együtt mulat Fásy ÁdámmalMert ez a Mesterhármas táncra magyarSzóljon az ének és zengjen a dalSláger Tibó Bunyós Pityu együtt mulat Fásy Ádámmal

 8. Mesterhármas Fásy Ádám, Bunyós Pityu és Sláger Tibó egymás faszát szopja. De ez nem igaz. Fásiét a Bunyós, Bunyósét meg a Sláger Tibó nyalizza. Ez sem igaz. Segglikak bejátszanak. Mindenkinek van segglika. Fásy közben a magyar parasztok pénzét nyalizza, nemzetiszínű cigány népművészeti dákóval a seggében. Rágalom. Közben az anyját olcsó áron árusítja a helyi barnáknak. Szégyenteljes rágalom! Pláné az olcsó! Azt énekli lakodalmasan: anyámat én ingyen, de te 20 forintért megkaphatod… Ezért rendőrt kell hívni! Senki Nem baszhatja meg Fásy Ádám anyját 20 forintért!

 9. mi is voltunk -e helyen,veletlenul tudtuk meg ,hogy letezik.rohadt jo buli volt es nagyon jol erezte mindenki magat.minden heten vissza jarunk.ajanlom mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s