Tomcat és Hollán: még áll a tábla

Általános

Már hónapok óta (egészen pontosan: március 22 óta) zavartalanul áll az engedély nélkül felállított tábla a Lánchídon: a jelek szerint Demszky és bandája az őszi légy vitalitásával bír. Azt a néhány hátralévő hónapot féllábon is kibírjuk a pénzcsapok környékén, a metróépítés elszivárgott milliárdjai mellett egy engedély nélkül kihelyezett emléktábla már nem sokat számít…

Dunapart, emléktábla, Hollán, Hollán Sándor, Lánchíd, Széchenyi híd, Tanácsköztársaság, Tomcat

Az ilyen Tomcat-félék miatt kezdünk leszokni második legkedvesebb kocsmai elfogultságunkról, a büdöskomcsik szapulásáról. 

Tomcat kanál a nemzeti biliben polóárus buherált magának egy privát turulbotrányt: engedély nélküli emléktábla a vörös terror áldozatainak a Lánchídon. A tábla magyar és angol nyelven is tájékoztatja a turistákat a sajnálatos eseményekről, a Lánchíd köve meg akkurátusan levésve. Demszkyék bármit tesznek, az csak rossz lesz, szép kis csapda. Ki van ez találva, kérem, mindjárt nekifogunk Demszkyt sajnálni. De nem.

Dunapart, emléktábla, Hollán, Hollán Sándor, Lánchíd, Széchenyi híd, Tanácsköztársaság, Tomcat

kapcsolódó: Lasz György emléktáblája az In-Kal irodaépületén

Reklámok

4 responses »

  1. Mi van, faszikám, zavar, hogy két meggyilkolt embernek emléket állítottunk? Szeretnéd a múltat végképp eltörölni? Kínos, hogy a felmenőid ilyeneket csináltak? Te, pubi, mutass már egy esetet, amikor én a városban minden sarkon felállított hollókoszt-emlékművek miatt hisztizek. Például a XII. kerületi Igazak Fala is engedély nélkül épült. Nos?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s