A Gonosz megjelent Budán

Általános

gososz, darkness, sötétség, félelem, angstFélelem és reszketés, a Gonosz beköltözött egy társasházba. A hegyvidéken sem könnyű az élet, sőt berosálsz. Egy titokzatos rém pusztít a Citadella környékén. Oson és rémtettel.
  
Nem árt néha-néha a hátunk mögé tekinteni!
Nem árt néha-néha a hátunk mögé tekinteni!
Nem árt néha-néha… hörr… hörrr…

Az alábbiakban közreadjuk egy közös képviselő drámai hangú körlevelét, betűhíven

közös képviselő, félelem, rettegés, Citadella, Budapest, Magyarország, VIGYÁZAT…  Mert külsőleg normális ember benyomását kelti és nem különbözik a tulajdonos , vagy a lakótársétól. Óvatos és körül tekintő! Tevékenységét félhomályban, vagy sötétben, de mindig – lehetőleg tanúk nélkül – napközben is végzi. Lelke mélyén irigy és dühös, majd a kártékony munkája után boldog! Haragszik a munkáját végző (a jól gazdálkodó, pályázatokat nyerő, és a Házirend betartását figyelemmel kísérő, stb.) társasházi közös képviselőre, a lakása felújítását végző szomszédjára, az új autót vásárlóra, a tisztaságot és rendet csináló házfelügyelőkre, stb… Boldog, ha alattomos károkozásával sikert ér el! Tevékenységének eredményességét a közérdekű tájékoztatást tartalmazó plakátok letépése, a levélszekrényekről lekapart névtáblák, az udvari új autók oldalának végig karistolása, liftek tönkretétele, a tiszta lépcsőházaknak – cigaretta csikkekkel és papírzsebkendőkkel való teleszórása, a pincék és a lépcsőházak villanykörtéinek eltulajdonítása, a falak befirkálása és az udvari növényzet kipusztítása teszi látványossá!  Zsebében lapulnak munka eszközei: a plakátok és névtáblák lekaparására szolgáló kések, bicskák és az autók oldalának végig karcolásának eszközei: a hosszú hegyes tárgyak! (például: szögek)  Mi tehát a konzekvencia, mi a teendő abban az esetben, ha a ma még ismeretlen személy kezdődő elmebaja tovább súlyosbodik?  Nem árt óvatosnak lenni és nem árt néha-néha a hátunk mögé tekinteni, mert aki a fenti disznóságokat elköveti, az más és nagyobb aljasságok végrehajtására is képes lehet!  Budapest 2009 május 26  Közös képviselő.sk  Utóirat. A lakótelep polgárőrei figyelik az eseményeket és már jó nyomon vannak!
devil, ördög, darkness, evil, sötétségVIGYÁZAT…

Mert külsőleg normális ember benyomását kelti és nem különbözik a tulajdonos , vagy a lakótársétól. Óvatos és körül tekintő! Tevékenységét félhomályban, vagy sötétben, de mindig – lehetőleg tanúk nélkül – napközben is végzi. Lelke mélyén irigy és dühös, majd a kártékony munkája után boldog! Haragszik a munkáját végző (a jól gazdálkodó, pályázatokat nyerő, és a Házirend betartását figyelemmel kísérő, stb.) társasházi közös képviselőre, a lakása felújítását végző szomszédjára, az új autót vásárlóra, a tisztaságot és rendet csináló házfelügyelőkre, stb… Boldog, ha alattomos károkozásával sikert ér el! Tevékenységének eredményességét a közérdekű tájékoztatást tartalmazó plakátok letépése, a levélszekrényekről lekapart névtáblák, az udvari új autók oldalának végig karistolása, liftek tönkretétele, a tiszta lépcsőházaknak – cigaretta csikkekkel és papírzsebkendőkkel való teleszórása, a pincék és a lépcsőházak villanykörtéinek eltulajdonítása, a falak befirkálása és az udvari növényzet kipusztítása teszi látványossá!

Zsebében lapulnak munka eszközei: a plakátok és névtáblák lekaparására szolgáló kések, bicskák és az autók oldalának végig karcolásának eszközei: a hosszú hegyes tárgyak! (például: szögek)

Mi tehát a konzekvencia, mi a teendő abban az esetben, ha a ma még ismeretlen személy kezdődő elmebaja tovább súlyosbodik?

Nem árt óvatosnak lenni és nem árt néha-néha a hátunk mögé tekinteni, mert aki a fenti disznóságokat elköveti, az más és nagyobb aljasságok végrehajtására is képes lehet!

Budapest 2009 május 26

Közös képviselő.sk

Utóirat.
A lakótelep polgárőrei figyelik az eseményeket és már jó nyomon vannak!

Reklámok

3 responses »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s