A fúgák találkozása elmarad (4-es metró)

Általános


Budapest, burkolás, 4 metró, négyes metró, subway, Budapest, belváros, Vásárcsarnok, aluljáró, elkúrás, igénytelenség, burkolat
Budapest, burkolás, 4 metró, négyes metró, subway, Budapest, belváros, Vásárcsarnok, aluljáró, elkúrás, igénytelenség, burkolat
Épül a világ legdrágább metrója Demszkigrádban. Szabadság híd, pesti hídfő, a metró lejárójának elkúrt burkolata. Fúgák, miért nem találkoztok?

“Haggyadmá, Józsi, ne szarakoggyá, jó lesz ez a népnek, mán Demszkit sem érdekli az egész. Arra a kis hátralevő időre? Felmarkoljuk a pénzt, oszt futunk!”

Budapest, burkolás, 4 metró, négyes metró, subway, Budapest, belváros, Vásárcsarnok, aluljáró, elkúrás, igénytelenség, burkolat, Demszki Gábor, Demszky Gábor, elbaszás, elkúráskattints a képekre és ámulj-bámulj a magyar építőipar csodálatos eredményein.
Hab a tortán: Veszélyes a Fővám téri villamosmegálló

Reklámok

4 responses »

  1. "Nem valószínű, hogy Budapest jó hírét kelti következő útikönyvében Tony Wheeler, a világ egyik legnevesebb útikönyvkiadójának, a Lonely Planet-nek a társalapítója. Mint arról az író a blogjában beszámol róla, a földalattin elkapták az ellenőrök, és megbüntették annak ellenére, hogy többféle módon is megpróbált előzőleg menetjegyet vásárolni."http://index.hu/belfold/budapest/2009/07/10/megbuntette_a_bkv_a_hires_utikonyvirot/Mi a baj a BKV ellenőreivel? Hogy buták? Nem csak Kocsistól bűzlik a hal, ráadásul annyira retardáltak, h tanácsadói céget sem tudnak gründolni, h aztán milliárdokat lophassanak.Mellesleg a kisföldalattin romlik el a legtöbb automata az egész metróhálozatban: elrontják őket az ellenőrök és spanjaik. Itt, a turistákkal sújtott "sárgán" dolgozni lottófőnyeremény, a turisták könnyen lehúzható, békés birkák.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s