Demszky traktor

Általános

A Demszky-korszak jelképe, a seggét féltő “liberális” politikusnak ez fog a sírján is díszelegni, mint legemlékezetesebb tette a nevével jelzett 20 évben.

Demszky: A gazda traktor nélkül is gazda

Demszky Gábor nem akarja korlátozni a gyülekezési jogot, a politikai rendezvények közterület-használatát szabályozó rendeletet egy joghézag kiküszöbölésének tartja. A főpolgármester a Városháza parkot azért záratta be, hogy a vandálok ne szedhessék fel újra a kockaköveket. Baromságnak tartja, hogy a gazdák traktorjaikkal szeretnének a kormányfő lemondásáért tüntetni, szerinte ugyanis a traktorok félelmet keltenek a budapestiekben. (index)

Demszky: A hatalom és a pénz igézetében óvszer nélkül szoptam le Gyurcsányt és Gergényit (csúnya pletyka, na)
Demszky: Olcsó horvátországi kéró, drága budapesti haverok a közbeszerzésben (ez is hazugság)

Petőfi híd, budai hídfő, SZDSZ, Petőfi híd, budai hídfő, Budapest,  Demszky Gábor,  traktor, traktorok, tilos, tiltás, Magyarország,  Hungary, budai hídfő, Újbuda, XI. kerület, Budapest, Demszky Gábor, Hungary, Magyarország, Petőfi híd, SZDSZ, tilos, tiltás, traktor, traktorok
Budapest, Petőfi híd, budai hídfő

Reklámok

3 responses »

  1. a világ minden nyelvén el tudja mondani, hogy allergiája miatt nem fogyaszthat tejetkedvenc hobbija a fotózás és a lovaglása Honvéd távlovagló versenyzőjelovasbalesetei miatt többször volt bordatörése, keze, lába is sokszor volt gipszbenamikor a 70-es években kizárták az egyetemről, taxizott a fővárosbansaját hűtőjéből soha nem hiányozhat a paradicsomlé, az őszibarackbefőtt és az ásványvízunokái Németországban élnekmegfogadta, soha többé nem eszik kagylót, miután egyszer hastífuszt kapott Törökországbankedvenc zenéi: Európa Kiadó, Kontroll Csoport, URH, Sziámi, Emil.Rulez!, Kispál és A Borz, Frank Zappa, David Bowie, Lou Reed, Rolling Stoneskedvenc dala: Rolling Stones: Street Fighting Mannagy operarajongó. Felesége, Németh Anikó „O mio babbino caro” címmel édesapja, Németh Géza születésnapjára lemezt készített, amelyen kedvenc operaáriáit énekli:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s