Autósok a bringások ellen

Általános

Kiskörút, vasárnap. A tüdőrák-lobbi akcióban, alles gegen alle, are you ready for the last party? Fegyvert mindenkinek, de addig is szívjunk kipufogógázt.

Nem értjük, hogy az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete mi a francnak demonstrált a biciklisáv/biciklisek ellen, megfigyeléseink szerint az a szerény kis bringasurranó demonstráció nélkül is hasznavehetetlen. Vészvillogó autók mindenfelé, időnként egy-egy busz is előfordul. A Kiskörútra meg senki nem kocsival érkezik vásárolni, múzeumba vagy étterembe, általában az itt dolgozók/lakók ragadnak le az autójukkal (általában mozgáskorlátozott igazolvánnyal, 20e/darab). És miért nincs egy szabatos beszédre alkalmas szóvivő a demonstrálók között?

Az általunk igencsak mérsékelten tisztelt Demszky Gábor politikai agóniájában, 20 év tökvakarás után (minden mindegy?) egy-két bátor tettre ragadtatta magát. Tisztelet. Az úrvezetők nyavajgását magasról leszarjuk, viszont az áruszállítás tényleg reménytelen a Múzeum körúton. Korrekten megjegyezzük.

“Különben meg csak a zsidók csináljak a balhét, hogy bicajozhassanak füvescigivel a szajukban, aztán meg eladnak egy felmelegedéses sztorit, hogy aztán elfoglalják a világot és megöljék Jézust. Ez az én véleményem.” (rosszrobi)

Bicikliút v. biciklisáv témakörben ide tessék kattintani.

Reklámok

2 responses »

  1. régebben a parkoló autók miatt nem lehetett megállni az áruszállításhoz, most a biciklisáv miatt. A helyzet nem romlott, régebben a két sávból egyet elfoglaltak a vészvillogós autók, most a biciklisávon parkolva szabad marad a két sáv. Csupán néhány parkolóhely megszünte miatt höbörögnek a videón felbukkanó retardáltak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s