Boldog Karácsonyt és Horn Gábort :)

Általános

XIII. kerület, Budapest, blog, Magyarország, Horn Gábor
XIII. kerület, Budapest, blog, Magyarország, Horn Gábor

Ajánlott: Hanukarácsony a fűszeres lélek blogjáról:

Nem tudom mennyire ismert fogalom ez Magyarországon. Igazából az USA-ból származik, és leginkább a vegyes (értsd: keresztény-zsidó) háztartásokban szoktak ilyesmit tartani.
A lényeg egyszerű, van itt minden, mint karácsonykor (hahaha) és persze hanuka is. Tehát, égnek a gyertyák a menórában, van latkesz, vagy hanukai fánk, de vannak karácsonyi díszek is, sőt esetleg karácsonyfa is, sőt karácsonyi ételek is.
Most András azt gondolta, hogy évvégén elhívja a zsidó és a keresztény barátait is. Volt töltött káposzta, krémlikőrös pannettone puding, erdeigyümölcsös pohárkrém, latkesz fűszeres tejföllel, fűszeres pulykatekercs aszalt gyümölcsös kuszkusszal, forral bor, pezsgő, és ajándék tombola is.

Reklámok

One response »

  1. Lyrics – In my country there is problemVerseIn my country there is problem,And that problem is transport.It take very very long,Because Kazakhstan is big.Chorus 1Throw transport down the well (repeat line)So my country can be free (repeat line)We must make travel easy (repeat line)Then we’ll have a big party (repeat line)Verse 2In my country there is problemAnd that problem is the JewThey take everybody moneyAnd they never give it backChorus 2Throw the jew down the well (repeat line)So my country can be free (repeat line)You must grab him by his horns (repeat line)Then we have a big party (repeat line)If you see the Jew comingYou must be carefull of his teethYou must grab him by his moneyAnd I tell you what to do(Repeat Chorus 2 twice)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s