Match a Városkapunál: mocsok és horogkereszt

Általános

Worst of Budapest

Match üzletek
Cím: 1138 Budapest
Váci út 201.

Ma is a dzsuvába kirándulunk, megnézegettük a budapesti kiskereskedelem legalját, a koszos külleméről elhíresült Match-Profi áruházláncot (tulajdonos: Louis Delhaize csoport).

A XIII. kerület és Újpest határán, a Váci út 201 alatt, az Újpest-Városkapu metrómegálló mellett. Szépen felújított régi remízben lapul a multista cég egyik boltja: a hátsó fronton az összes ablak kitörve, valamint összedzsuvázott falak, amit tegelésnek is neveznek. Évek óta le sem szarja a tulajdonos (bérlő) az üzlet küllemét, a jelek szerint a magyar vásárlók nem érdemlik meg a pénzükért a Nyugat-Európában elvárt színvonalat. Írunk a Budapestet gyarmati gettóként leszaró áruházláncnak egy kedves levelet, amint kinyomozzuk, h kinek kell. Írjon Ön is, nagy a recycled bin.

“Dear Match HQ, only one question: why are the walls of your Budapest shops so extremely dirty, covered with tags (even swastika). Is it a chain policy not to provide the Western European standards for Eastern customers?”

(megjegyezzük, h az Újpesti Tél utcában két makulátlan Spar áruházat is találtunk. Csak azért nem dicsérjük most lelkendezve arcba őket, mert elvileg ez lenne az elvárható minimum a pénzünkért)

Match, Budapest, blog, Louis Delhaize, Budapest, Váci út, XIII. kerület, Újpest-Városkapu, tag, writers, falfirka, rongálás,  vandalizmus,  graffiti, kosz, swastika, svasztika, horogkereszt, Fradi, UTE, szurkolók, gyalázkodás, képek

Match, Budapest, blog, Louis Delhaize, Budapest, Váci út, XIII. kerület, Újpest-Városkapu, tag, writers, falfirka, rongálás,  vandalizmus,  graffiti, kosz

Tovább a dzsuvába: Match a Vizafogó sétányon (Angyalföld, Vizafogó lakótelep), Koszlott (gettó)Profi (Tél utca, Újpest), Profi Újlipót és Angyalföld határán (XIII., Dráva utca), Match a Gloriett lakótelepen

Reklámok

2 responses »

  1. Hohó, új design! Tecc! Látom még béta, az ékezetekkel itt-ott baja van! :-)Ja, hogy a Match? Ótvar. Máshol sem megyek be, mert drága és szar, ez meg pláne. Akkor már inkább (és ez nagy szó nálam) a nem messze lévő Tesco.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s