A BKV nemfőtolvajainak pénze :)

Általános

Kétfarkú Kutyától loptunk. Nem szégyen a jobbaktól 🙂

Helyszín:
BKV ZRT., BUDAPEST, AKÁCFA UTCA 15

Folyik a zsé a Békávétól a haverokhoz, meg a csatornába is, persze, ugyanaz:

Kétfarkú Kutya Párt, BKV,  Székely Gábor, Aba Botond, korrupció, lopás, tolvajok, Budapesti Közlekedési Vállalat,  Budapest,  blog A bankón Székely “Nemkoaliciósszadesz” Gábor kávézó barátnője valamit csinál (ez csak vicc, persze, mármint Gáborkának barátnője egyrészt nincs, másrészt nem azonos a képen látható luvnyával)


A pénzen Székely “Szerencsejáték és BKV” Gábor nemes arca figyel:

Kétfarkú Kutya Párt, BKV,  Székely Gábor, Aba Botond, korrupció, lopás, tolvajok, Budapesti Közlekedési Vállalat,  Budapest,  blogAba Botondnak is van passziója, egydollárossal törli a nehéz munkától kibuggyant aranyerét (ez sem igaz, puhább pénzt szeret, valamint nincs aranyere):

Kétfarkú Kutya Párt, BKV,  Székely Gábor, Aba Botond, korrupció, lopás, tolvajok, Budapesti Közlekedési Vállalat,  Budapest,  blog

Bónusz, memorex, emlékeztető:
A Nemmalacfejű AbaBotika a Kontroll előjátékában, mikor a nemzsebbenyelt nemkenőpénzek miatt kénytelen volt a forgatást megengedni. Következzék a filmtörténeti jelentőségű baromság:

A most következő filmalkotás fiatal művész munkája, akit szeretnék barátomnak tudni, bár nemrégen ismerjük egymást. Mint azt hosszú beszélgetéseink alkalmával elmondta, őt a jó és a rossz küzdelme foglalkoztatja. Amit játékfilmjében ábrázol, az fikció, fiktív föld alatti világ. Sem maga a helyszín, sem az ott történő események, sem az események szereplői nem köthetők a BKV-hoz, mert univerzális gondolatokat tükröznek. Sokan óvtak attól, hogy a budapesti metrót átengedjük a forgatásokhoz, féltek attól, hogy a filmben lejátszódó jelenetek és szereplők rossz fényt vetnek társaságunkra. Én ezt másként látom. Büszke vagyok arra, hogy egy elsőfilmes rendező munkáját segítettük azzal, hogy a metró különleges atmoszférájú helyszíneit a művész rendelkezésére bocsátottuk. Meggyőződésem, hogy a nézők el tudnak vonatkoztatni a konkrét helyszínektől, és a szereplőket sem azonosítják a BKV ellenőreivel, hiszen a világ, amelyben a cselekmény lejátszódik, nyilvánvalóan szimbolikus.

további nemgengszterpénzek a Kétfarkú Kutya Pártjának honlapján, kattintsál

Reklámok

2 responses »

  1. „…Csatáztak a merész dámák az ifjakkalSzerelem mérgébe mártott szemnyilakkal,De a kézszorítás és sóhajtás heveSok szépek szívében nagy pusztítást teve.” ..méz, méz, lépesméz, tudom mire képes még…Kineki lángos, kinek táltos, kinek cougar, kinek puma,Kinek "lépesmézbe süllyedő puha moha…"

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s