Most vegyen olcsón mocsári élővilágot az Auchantól

Általános

//A köztér sokoldalú.
A határok eltűnnek, a kihívás örök.
EPAMEDIA

Ön hogyan tudna vásárolni egy lápon? Sehogy, mi? Írtsuk ki a természetet együtt! Áruházat a dunakeszi lápra! Frissen vágott mocsári növény vásár. Nálunk az árak a lápban járnak.

A valósággal való bárminemű egyezés csak a véletlen műve lehet. Normális jogrendszerben elképzelhetetlen lenne, hogy természetvédelmi területet a beépítés veszélye fenyegessen!

boycott, Auchan, bojkott, bojkottáld, Dunakeszi, láp, vicces, természetvédelem, fuck Auchan, hypermarket, multi, multinacionális, Blaha Lujza tér, reklám, antireklám, nem Kétfarkú Kutya pártA posztot a nyolckerblógról loptuk, nemrég viszonylag olcsón beszereztünk egy jó állapotban levő, divatos kleptomániát. És akkor, kedves teleszpektátorok, átadjuk a mikrofont nyóckeres tetyónknak, övé az első közlés soha nem fakuló dícsfénye:

Erősen MKKP gyanús a dolog, meg is kérdeztem a pártot, vajon ők kampányolnak-e?Kérdésemre ezt felelte: nem, nem ő volt, hiszen most tett szent ígéretet, hogy soha többé nem cseréli ki a plakátot villamosmegállóban, ott sem volt, és különben is, már rég aludt, amikor ez kikerült. Na és a többi helyen megjelenő plakáthoz sincs semmi köze.

Szerencsére kicsi a magyar web, így rövid kutakodás után megtaláltam az eredetit.
Aki nem tudná, miről van szó, nézze meg ezt a videót – és ne vásároljon ott, ahol nem tisztelik a természetet. Kivéve persze ezt az ajánlatot, mert hát vasárnap ebédre nincs is jobb, mint egy mocsári teknős leves, utána egy kecskebékacomb vegyes körettel és jégmadár salátával, majd a végén az egészet egy vakondtúrás tortával lenyomtatni. Jó étvágyat!

nem Kétfarkú Kutya Párt, Budapest, Magyarország, Hungary, blog, street art, bojkott, boycott, Auchan, Dunakeszi, Bojkottáld az Auchan-t! Boycott the Auchan hypermarket! Le a madarastecsóval! Auchan, menj haza! Ta montre avance de cinq minutes. fuck Auchan, boycott,

előhely: Blaha Lujza tér, villamosmegálló.

Kapcsolódó: Az utasbeállóknak miért csak a fényreklámjait tartja karban az Intermédia?

Bojkottáld az Auchan-t! Boycott the Auchan hypermarket! Le a madarastecsóval! Auchan, menj haza! Ta montre avance de cinq minutes.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s