Ön melyik MDF bulát répázná?

Általános

Marketinges közhely, h csinos nőcivel (fiúval), kisgyerekkel, kiskutyával-macsekkal növelni lehet egy termék eladásának az esélyét. Szóval ezek a témák kissé már elcsépeltek, kiszáradt agyvelejű reklámszakemberek szoktak vele élni, de az MDF-nek láthatólag nem támadt jobb ötlete. Három cunci mórikálja magát a plakáton, erősen domborítva/pucsítva (hm, az egyik a válla fölött visszapillantva hívogat, szeretjük a metakommunikációs testbeszédet).

Az üzenet megfejtésével nem foglalkozunk, nekünk a baloldali fekete gyütt be, a másik két idétlenke az önöké lehet, ha ma’am Kalapos kisorsolja az MDF szavazók között őket.

MDF, Magyar Demokrata Fórum, kampány, plakátok, lányok,  lány, három lány, szavazás, szexi, szex, csajok, bulák, puncik, választás, válasszon, óriásplakát, billboard, párt, pártok, reklám, street-art, public art, blog, Budapest, Dávid Ibolya, Kalapos, választási kampány, óriásplakátok, 3 lány, lányokkal hirdet

Önnek melyik kellene?

Kapcsolódó: United Colors of MDF (addict), Bede Márton hangsúlyosabb kebleket szeretne, Rosenfeld Koppány viszont előrukkol a megfejtéssel (Kettős Mérce):
“A lényeg a következő. Magyarok vagyunk, demokraták és függetlenek. Miért függetlenek? Mert nincsen pasink, nincsen csajunk. De szeretnénk. Az MDF két plakátja ugyanis egymásra válaszol. A képen látható fiúk és a képen látható csajszik egymást stírölik. Ha az utcán egymással szemben lenne ez a két plakát, akkor talán rögtön le is esne. Amúgy nem nagyon.”

Frissítés: ha erős idegei vannak, itt megtekintheti az MDF-SZDSZ kissé fogyatékos benyomást tevő valódi fiataljainak bemutatkozó videóiból kompilált anyagot. Puzsér és bandája fergeteges, odabasz!

Reklámok

4 responses »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s