Buzibár a Vitkovicsban

Általános

drink bár, Galéria Champagne Music Local, cigány, gaybar, Quiet roma, Galéria kávézó, V. kerület, Budapest, gay, melegbár, buzibáGaléria Kávézó
Galéria Drink Bár, valamint
Galéria Champagne & Music Local
Galéria Quet Cafe

Cím: 1052 Budapest,
V. kerület,
Vitkovics Mihály utca 6.
A Városháza környékén
Tel.: +36 (1) 337-6180

Enyhén Avas Infók sorozatunk következik Több Éve Halott Helyről.

Évekkel ezelőtt jártunk errefelé, éppen az Eklektikából kiesve, záróra lévén a leszbikusoknál.
A google sem hallotta, h ez meleg bár lenne. De igen. Megnéztük, felelősségünk teljes tudatában: de igen, igen, igenigen, duplaigen, baszki.

drink bár, Galéria Champagne Music Local, cigány, gaybar, Quiet roma, Galéria kávézó, V. kerület, Budapest, gay, melegbár, buzibáA társaság legrészegebb előörseként beléptem felderíteni a kocsmát, oszt azonnal a pult mellett üldögélő csákók figyelmének a Központi Tárgya lettem. Csupa cigány fickó, beleértve a 120 kilós pultost. Nem ellenségesen, de leplezetlen érdeklődéssel mustrálgattak. Strapabíróan toleráns gondolkodásúnak tartom magam, de más esetben azonnal kihátráltunk volna egy bocsánatkérő arckifejezéssel a fejemen, mert nem szeretem a zavaros helyzeteket.

Erősen dolgozott már a szesz bennem, oszt örömmel tudattam a kint várakozókkal, hogy bőven van hely a belső teremben, teljesen üres, vár a kényelme szék. Barátságos, kissé zsúfolt helynek tűnt, amolyan cuncimókusosan csinibini tyüntyürű, akárcsak a Calgary. Hm, a piros szín dominált, erre emlékszem. Meg kis tündi virágocskák meg tükröcskék. Ez volt, részeg disznó belefekszik az első üres kocsmába.

Kb. ennyi, a részletekbe nem merülünk, inkább nézzetek be ti is egy buzibárba, ha oly türhetetlenül kiváncsiak vagytok.

Galeria is a lovely café situated in a quiet downtown area, not far from Deak ter. It has been around for ages and is still a great spot for a quiet drink. It has a pleasant bar area, overlooking the street, and a back room with tables decorated with flowers. Dim lighting creates an intimate atmosphere where lovers can hold hands and whisper sweet nothings. Another plus point is the beautiful terrace which is ideal in warmer weather.

Kapcsolódó bejegyzések a seggcsakra témában: melegfelvonulás prájd 2009, buzikorzó, wc a József nádoron, Space invaders against homophobia, a Humanic pirosfarkú juppija

Reklámok

One response »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s