Hummus "bár" az Alkotmány utcában

Általános

Figyelem, zsidózás következik.

Hm, emlékeink szerint itt egy arab étterem volt, rizses-bárányhúsos kajával, de az egyik sémit mára felváltotta a másik, arabot a zsidó. Galéria, ingyen teakóstoló a kaja elkészültéig, egy temperamentumos mami románul, magyarul és héberül nyomja a rizsát a vevőknek, valszeg erdélyi származék. Mondom én éleselméjűen. Az étterem vegetáriánus és a junk food kategóriában izmos versenyző (dehát könnyű a Meki szintjét túlszárnyalni). Nem olcsó, de errefelé a kategória alternatíváját egy hentes képviseli, ipari occsókolbászokkal.

Jattot kéretik a kikészített befőttesüvegbe rakni.

Üzletvezető:  Uri Gotlibovich Telefonszám: 06-30-253-4474  Hummus bar - Vegetáriánus 1054 Budapest, Alkotmány utca 20 Tel: 302-13-85 Nyitvatartás: H-P: 10:00-22:00 SZ-V: 12:00-22:00
Üzletvezető: Uri Gotlibovich

Hummus bar – Vegetáriánus
Cím: 1054 Budapest, Alkotmány utca 20
Tel: 302-13-85
Nyitvatartás:
H-P: 10:00-22:00
SZ-V: 12:00-22:00

updaTE BÁJ ruddi: A humusz magyarul a talaj szerves komponenseinek egyvelegét jelenti, illetve az ebben gazdag talaj megnevezése.
A hummusz viszont csicseriborsó főzelék, meg valami kaja is, amit ezzek készítenek. Ez a kenőcs ehetetlenül szar, viszont tesznek mellé sült padlizsánt, ami felejthetetlen élmény volt az ominózus helyen.
Kitűnő kaja és a kiszolgálás is eszményi volt. Ja és nem én fizettem…

2. frissítés: a Hummus Bár női szemmel

Reklámok

6 responses »

  1. "Hummus (a transliteration of the Arabic: حمّص‎; also spelled hamos, houmous, hommos, hommus, hummos or hummous; see romanization of Arabic) is a Levantine Arab[1] dip or spread made from cooked, mashed chickpeas, blended with tahini, olive oil, lemon juice, salt and garlic. It is a popular food throughout the Middle East."

  2. A humusz magyarul a talaj szerves komponenseinek egyvelegét jelenti, illetve az ebben gazdag talaj megnevezése.A hummusz viszont csicseriborsó főzelék, meg valami kaja is, amit ezzek készítenek. Ez a kenőcs ehetetlenül szar, viszont tesznek mellé sült padlizsánt, ami felejthetetlen élmény volt az ominózus helyen.Kitűnő kaja és a kiszolgálás is eszményi volt. Ja és nem én fizettem…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s