DrFlash másodszor!!!!!!!!!!! (második része az intrnynakk, bazmeg)

Általános

Megint drFlash aka Barcs Miki következik, internyúnk II. része. Kérjük bekötni a herevédőt.

Lovasi András, Kispál és a Borz, Kosuth díj, Barcs Miklós, Flash, drFlashSzerinted miért kapott Kossuth-díjat az elviselhetetlenül vinnyogó hangjával és sötétbárgyú szövegeivel a sznob hülyék között rejtélyesen népszerű hogyishívják, megvan: Lovasi András?

Ja, a Bandi a hegyről, akinek beverik a lófaszt egyből, arra gondósz? Az unalomig tartó önismétlésből pénzt csinálni – ez a demjénrózsik, presszópicik, ákosok receptje. Kitalálsz – átveszel – egy szövegi, zenei klisét, ráfekszöl mint részeg a kurvára, oszt dől a lé rogyásig. Bandyka vérszemet kapott, látta, hogy a fisztulás gügyögését még a vén szenilis önéletműrongáló Kancsó (köcsög) Miklós is beszopja, hát csinyát a szaros bandájával még 50 ugyanolyan cd-t, hamegvette hadvigye baszomanyádat, csak gondolkozni ne kelljen. Oszt csak ráaggatták a buzigyerekre a kosútdíjjat előbbutóbb! Na ez a madzsarisztáni undorgrund! A pécsi brigád meg pont a szaros pesti kisebbrendűségi szindróma miatt szopja be a kamudíjat, végre egy pöcsi is mekkapta a kurvanagy elismerést, amit csak a fővárosi klozettarcok vagdosnak egymás redvás pofájába.

Figyú, ez a fosszigetes, demszkycsókos Gerendai Károly tényleg megeszi nemcsak a saját, de mások szarát is jópénzért? Mer pénz pl. nekem is van a célra… És volt pofája kibaszni a Szigetről téged a truppoddal együtt..

Gerendai Károly, dr Flash, Flash, Budapest, Sziget FesztiválA Gerendai nevű szájbabaszott öntelt poloskát saját szememmel láttam kukázni hajnalban a Ráday uccában bazmeg, onnajt turkálta ki a romlott mocskot a mislencsillagos sznobberganyé éttermibe! A redvás mancsait meg a ritkás hajába dörgölte az a szarkupac! Oszt ott zabálja a szerencsétlen felső 10ezer a romlott banánhéjat ízlésesen feltálalva, a hispángeci főszakács meg bánatossan pislogva hörpölgeti a denaturált szeszadagját az ótvaros konyhája sarkában bazmeg! Hát ez a luxus itten, kérdemén?!
Egy csókos szájú üzletasszony elárulta nékem a sziget titkát, eccerű mint a gyomorrontás, a kurvaveszteséges Sziget Kft. a patyomkin cége az egész űbertolvajlásnak, lehet siránkozni tízévszámra a tévében, hogy jajj milyen veszteséges az egész sziget, a nagyker cégben van a titok, MINDEN árut csak rajta keresztül lehet behozni az utolsó szál cigarettáig, baszottkicsi árrést rárak a féreg, oszt a kereskedők erőlködhetnek, hogy egyáltalán nullára kigyöjjenek a hetifosból, ezért még nekik kell ezerrel átbaszni és lehúzni a szigetlakó kisköcsögöket! Így lesz a legnagyobb tolvajból az év üzletembere, ugyi, Fosgerenda? Gratulálok. Nehéz százmilliárdokat húzott ki így Kongómüller és bandája a szigetből az évtizedek során rohaggyonmegmind! Tedd divattá az elszigetelt életformát-művészetet (pl. underground), és húzd le róla a magad kíméletlen milliárdos hasznát. Egyébként üzletileg ugyanezt a módszert alkalmazza a hitszektás Sándorpásztor is, kisebb módosításokkal.

Ajánlott irodalom eszeseknek: a DrFlash interjú első része, harmadik része, Kovács Ákos buksijának simizése (IV. rész)

Reklámok

7 responses »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s