Szeretünk, Juszt Laci

Általános


lsd, falfirka, grafitti, graffitoHeti elesdé, kezit csókolom, benyalom, kinyalom

Elhatárolodunk azoktól a nácikoktól, akik szerint a komcsi rendszer legfőbb bűne az ilyen Juszt László-félék kitermelése. Valamint azoktól az irigy, rosszindulatú megjegyzésektől is, miszerint Juszt Lacit közszemlére tenni el nem évülő háborús büncselekmény, visszajön a puszta látványától a reggeli, ráadásul egy begerjedt pedó nagymamára emlékeztet ez a negédes, hájas pöcs. Undorító, amit némelyek megengednek maguknak. És hogy a gyerekek felsírnak a látványától.

Biztosan nehéz gyerekkora volt az ilyeneknek, akik rosszakat terjesztenek a mi Lacikánkról. Irigyek a sikereire az állami tévénél. Mostanság ATV, ott nyomja a zsíros rakkendrolt Németsanyinak, persze nem tangában.

Szerintünk egy aranyos, megnyerő mosolyú, őszinte tekintetű úriember ez a Juszt László, és a Fidesz a pokolra fog jutni, amiért a köztévéből lehúzták a slózin.

“És ne feledjék. A jelszavunk továbbra is: NE HAGYJÁK MAGUKAT ÁTVERNI, BECSAPNI VAGY MEGKÁROSÍTANI !!!” (Juszt Lacika az ATV mélyéből + Tisztelet Társaságának dísztáncosa, valamiből a nemsertésnek is meg kell élnie). A vadászok gyöngye megnyerően csücsörít csókos szájacskájával, szeméből önzetlenséget sugároz. Szeretünk, Laci. Nélküled biztosan szarabb hely lenne ez az ország. Vagy nem.

Budapest, Juszt László, óriásplakát, atv, picture, fotóHelyszín: Alkotás útja
időpont: 2010 tél-tavasz
Kapcsolódó: Német Sanya óriásplakáton kéreget + a Pajortompi-incidens

az ősbecsületes Fekete János kifehérítése

Tényleg nem a legalja, értünk élnek, értünk halnak: Schmukival édeskettesben egy boldogabb Magyarországért, szerető nyuggerek gyűrűjében

Zenét! Tépjenek a Burzsoá Nyugdíjasok!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s