Szarfűrészt a reklámoszlopnak!

Általános

Design center a XIII. kerületben, amely olyan nagyságokat adott az országnak, mint például Szanyi Tibor tintáskapitányt hajóskapitányt. A betegen született Lehel Csarnok mellett, amelyet szerény véleményem szerint a teljes részvétlenség mellett elpatkolt SZDSZ kriptájává kellene átalakítani. Csak ötletelek, ráérek.

A reklámoszlopokkal szemben meglehetősen toleráns vagyok nyalunk a Fidesznek, de most szarfűrészért kiabálok. Szarfűrészt! Szarfűrészt!

Svédország északi részén, ahol a tél akár nyolc hónapig is eltarthat, rendkívül higiénikus módja van az ürülék eltávolításának. A többüléses rötyik alatt felhalmozódott tornyokat az olvadás beállta előtt tőből lefűrészelik és talicskával a földekre hordják, ahol aztán az egész elolvad. A munkát különleges, két embert igénylő fűrésszel végzik, melyet a svéd nyelvben így hívnak: “skitsaog” (szarfűrész). Különlegesen kemény anyagból készül. (Stern magazin via Pieper)

Lehet tér, XIII. kerület, Lehel Csarnok, Budapest,   közterületi reklámozás, reklámVörös farok, pc korrktség: a fát viszont rondasága ellenére megvédi a parkoló tahóktól.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s