West Balkán a Skálában

Általános

Demján Sándor, Skála Metró
Jello Biafra, Budapest, blog, plakát, West Balkán, WB, Skála, Nyugati
Ide eljön Jello Biafra (Halott Kenedik) és a Guantanamo School of Medicine, valamint Jello kifejezett kérésére (ő adta ki annó a VHK-t Ámerikában) a Vágtázó Életerő (Grandpierre és bandája lezúzza az arcod 🙂

blog, Skála Metro, Budapest, kocsma, Nyugati tér, Suicidal Tendencies, presszó, koncert, kocsma, West Balkán Haverok, buli, olcsó sör a Skála pinceboltjában: a Suicidal Tendencies koncert sorában állva hatalmas volt a hangulat, de a bejáratig sikeresen megszabadultunk kulturális igényeinktől és inkább elmentünk kocsmázni.

Nyugatbalkán, muhaha, maximális pontszám a zseniális elnevezésért, Budapest sokkal közelebb áll Bukaresthez, mint Demszky bekokózva delirálná 🙂 A West Balkán Kopaszi gáttól a nyóckeren keresztül küzdötte magát a Skálába (Skála Metró), a füstüveggel borított ronda kockába, mely a szerencsésen kimúlt kommer rendszer nyugatias jellegét volt az építészet nyelvén bizonyítani. Kopipészt építészet, de a maga korában újszerű és valóban kissé nyugaton érezhette magát az ember benne: tömve volt áruval, itt tanulta a seftelést az istenadta Demján.

Sosem volt a WB olcsó kocsma, itt is 500 egy ser. Cserében nézheted a körutat meg a zöldtetejű bódékat, a huncut módon beépített közterüketet (mikor küldhetünk végre öklözőzsírt a kóterba a huncut mosolyú Verók Pistának?). Kocsma az utcaszinten + a MÁV néhai konferenciaterme, két újabb szinttel. 1600 emberes (a Pecsa 2500, a Bárka 1000 lesz) a koncerterem, csak hogy tudjátok, gigabiga ez a kocsma, ez már inkább kultúrpláza.

SkálaMinden tervezés alatt van, de az biztos, hogy szeretnénk komolyzenét, mert nem hisszük, hogy azt ne tudná élvezni a fiatalabb közönség. Nyáron lesz egy komolyzenei sorozat. Ezentúl pedig a folkot is mindenképpen be akarjuk hozni a programok közé. Lesznek kiállítások a kávézó részen, és színház is. Szeptember-októberben hozzuk be újra ez utóbbit. Spilák Klára a felelős a színházi programokért. Sok olyan darab lesz, ami a West-Balkán területére lesz írva, vagy producerelve, tehát nem csak befogadó színház leszünk. (langologitarok.blog.hu)

blog, Skála, Budapest, kocsma, Nyugati tér, WB, West-Balkán West Balkán
WB Presszó
cím: 1066 Budapest,
VI. kerület, Nyugati tér 1-2
www.west-balkan.com
Skála Metró, Budapest, Nyugati tér 1-2., +361.6333.263 , info@west-balkan.com

A „forgó óra” mellett, az elbazárosodott Nyugati pályaudvarral és a Westend bevásárlómonstrummal szemben
Asztalfoglalás: +361.6333.263

Kurvák és Kamionosok a West Balkánban 🙂
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s