Legális kurvafuttatók Budapesten: 4 db

Általános

Prostituálódunk a blog olvasottságának növelése érdekében, visszatérünk a jól bevált szexuális szolgáltatásos témához: megint a kurvákról írunk.

kurva szinonimák: hús, luvnya, kurtizán, ringyó, kurva, cafka, örömlány, pillangó, fasztarisznya, útmenti forgalmi dugó, nemi szerver, geciputtony, sarkcsillag, szextündér, fizetős buksza, húspiaci termék, gésa, ribanc, rodázó, riherongy, utcasarki, mónikás, fuvolás, faszművész, luvnya, sínya, lotyó, szuka, rés, Monika Lewinsky, Britney Spears, bárcás, kéjnő, kokott, prostituált, prosti, szexmunkás, pinatündér, picsamama, szopógép, nő, puncimóka, cafat, cemende, ribi, rihe, lyuk, utcalány, repedtsark

hús, luvnya, kurtizán, ringyó, kurva, cafka, örömlány, pillangó, fasztarisznya, útmenti forgalmi dugó, nemi szerver, geciputtony, sarkcsillag, szextündér, fizetős buksza, húspiaci termék, gésa, ribanc, rodázó, riherongy, utcasarki, mónikás, fuvolás, faszművész, luvnya, sínya, lotyó, szuka, rés, Monika Lewinsky, Britney Spears, bárcás, kéjnő, kokott, prostituált, prosti, szexmunkás, pinatündér, picsamama, szopógép, nő, puncimóka, cafat, cemende, ribi, rihe, lyuk, utcalány, repedtsarkú.

Ha Önt a kurvák,
hús, luvnya, kurtizán, ringyó, kurva, cafka, örömlány, pillangó, fasztarisznya, útmenti forgalmi dugó, nemi szerver, geciputtony, sarkcsillag, szextündér, fizetős buksza, húspiaci termék, gésa, ribanc, rodázó, riherongy, utcasarki, mónikás, fuvolás, faszművész, luvnya, sínya, lotyó, szuka, rés, Monika Lewinsky, Britney Spears, bárcás, kéjnő, kokott, prostituált, prosti, szexmunkás, pinatündér, picsamama, szopógép, nő, puncimóka, ribi, rihe, lyuk, utcalány, repedtsarkú, csaj, nőc, csajszi, gádzsi, szajha

valamint a hol? merre? mennyi? kérdéskör izgatja, akkor jó helyen kapirgál nálunkfelé. Szegény ember kézzel nőz, de Ön sikeres ember, van pénze pinára. Kurvák, gengszterek, előre, közérdekű információkkal a média, politika húspiacról jelentkezünk, a Budapesti Kurvák Placcairól. Mindent a kedves olvasóért, nyalinyali.

4

kurva szinonimák: hús, luvnya, kurtizán, ringyó, kurva, cafka, örömlány, pillangó, fasztarisznya, útmenti forgalmi dugó, nemi szerver, geciputtony, sarkcsillag, szextündér, fizetős buksza, húspiaci termék, gésa, ribanc, rodázó, riherongy, utcasarki, mónikás, fuvolás, faszművész, luvnya, sínya, lotyó, szuka, rés, Monika Lewinsky, Britney Spears, bárcás, kéjnő, kokott, prostituált, prosti, szexmunkás, pinatündér, picsamama, szopógép, nő, puncimóka, cafat, cemende, ribi, rihe, lyuk, utcalány, repedtsarkú, kurva politikusok, viccesBudapesten a rákospalotai Felsőkert utca / Dunakeszi út (XV. ker, térkép! térkép itt!), a ferencvárosi Szabadkai út (IX. ker, katt a térképre + a helyszíni szemléről a beszámolónk), a kőbányai Gyógyszergyári út (X. ker, térképért ide tessék) valamint a budafoki Kamaraerdei út (térképre, magyar) egyaránt türelmi zónának számít, ahol legálisan dolgozhatnak a prostituáltak, így ott a rendőrség sem zaklathatja őket. Feltéve, hogy nagykorúak, az orvosi papírjaik rendben vannak és csak felkínálkoznak.

Térképet, sőt képeket is mellékelünk, tkp. már ki sem kell mennie a terepre, amivel sok pénzt megspórolunk Önnek. Itt például egy hipnotizőr orgazmusba hajszol egy színpadon ácsorgó pucér lúvnyát (video)

Legál, (fél)türelmi zónák:
Olcsó kurvák lelőhelyei Budapesten /Map of cheap prostitutes in Budapest:

Szeretnél, szépfiú? Neked olcsón megszámítom.

Árak: szopás 4000 körül, dugás 6-8e, üzleteljen körültekintően. Mindenesetre olcsóbb, ha merevedésével kurvához fordul, mint egy péntek esti reménytelen téblábolás a dizsiben. Ráadásul itt tutira mész, biztosan lerakhatod a petéidet.

Címadásunkban a parázna szó jóval többet fejez ki, mint a mai szóhasználat jelentése, amely a 20. században első sorban a keresztény vallási kifejezések között ismert. A feudalizmusban széles körben elterjedt hétköznapi fogalom és jogi terminus volt. A parázna személynek és tevékenysége minősítésének legalább annyi árnyalatbeli megkülönböztetése volt, akár a népi szóhasználatban a lónak, vagy a szürke marha szarvszínének és állásának. Mást jelentett a meretrix (kurva), a puella publica („mindenki babája”), és mást a scortatrix (szajha). Volt, aki paráználkodott (stuprum), mások bujálkodtak (fornicatio) vagy szajhálkodtak (scortatio). Cselekedetükkel vérfertőzést (incestus) követtek el, vagy házasságot törtek (adulteria) stb.Szenti Tibor: PARÁZNÁK

DÉL-ALFÖLDI SZEXUÁLIS B ŰNPÖRÖK

A FEUDALIZMUSBÓL
(1723–1843))


A zacsit is! mondotta Béla.

Kocsival menjen, gyalogosként nehezen megközelíthető helyekről lévén szó (kivétel a Szabadkai út a Soroksáriról megközelíthető, akár busszal, maga csóró faszharcos).

1. Felsőkert utca / Dunakeszi út (tavaly átkergették a csajokat az út meghosszabbításaként értelmezhető Dunakeszi útra, térkép az index jóvoltából itt megtekinthető)


A prostituáltak az országban egyedüliként, 2003-ban kaptak hatósági engedélyt arra, hogy a XV. kerületi szemétégető mellett futó Felsőkerti úton érvényes egészségügyi igazolással dolgozhassanak. 2009. október közepéig ott álltak a lányok, amikor egyik napról a másikra át kellett menniük a XV. kerületet és Dunakeszit összekötő Dunakeszi útra.

A Felsőkerti úton dolgozó 40-50 lányt nem értesítették előzetesen az áthelyezésről, egy októberi napon a rendőrök – akiket jól ismernek, mert naponta többször ellenőrzik, igazoltatják őket – átküldték őket a Dunakeszi útra. Ugyanekkor az útra került két nagy méretű „Gyalogosforgalom tilos! Balesetveszély” – tábla is, az önkormányzat tette ki a lányok munkájának ellehetetlenítése érdekében.

Mostanra egy lány sincs a Felsőkerti úton, mindenki a Dunakeszin áll. Ezzel a helyzettel eltérő okokból, de a prostituáltak és a környéken autózók sem elégedettek. „Nap mint nap sokan kénytelenek elviselni, hogy ezen a fertőn kell akár gyerekekkel együtt áthajtaniuk” – írta az Indexnek egy olvasó. Az általunk megkérdezett lányok a forgalom csökkenése és a balesetveszélyes útszakasz miatt aggódnak.

2. a Szabadkai út Ferencvárosban
A házasságon kívüli testi szerelem az ókorban egybeolvadt a mitológiával és a vallással. Hammurapi törvényei között szerepel például, hogy egyszer minden fiatal nőnek kötelessége a templom falain belül “odaadni” magát egy idegennek, és a szolgálataiért kapott pénzt a templom javára átengedni. Az antik birodalmakban a Kis-Ázsiából és Észak-Afrikából átvett templomi prostitúció terjedt el. Az évszázadok során Európa kettős érzelmekkel viszonyult a “test üzletéhez”: a városok ütemes fejlődése és a gazdasági fellendülés liberális szemléletet hozott. Megtűrték az utcalányokat, de tevékenységüket területileg behatárolták, bordélyházakra és fürdőkre korlátozták.5 A történelem során egészen sokáig a nő számára a kijelölt szürkeségből csak erényei vagy bűnei szabadíthatták meg, szent vagy szajha lesz. Hiszen jó háziasszonyként, feleségként és odaadó anyaként nem juthatott volna ideje művészetekre, filozófiára, versekre, ne adj isten politikára. És, még ha jutott is volna rá idő, nem érvényesülhetett volna a világban.6 A történelem során nem egyszer találkozhatunk olyan nőkkel, akik szexualitásuk által tettek szert jelentős közéleti szerepre, a kurtizánok például egy főúr, vagy király “szolgálatában” álló szeretők voltak, akik igen nagy műveltséggel rendelkeztek, nem egyszer politikai befolyást is gyakoroltak ” jótevőjükre”. (Németh N. Vivien)

3. Gyógyszergyári út Kőbányán, X. kerület

A prostitúció, a „legősibb mesterség” már az idők kezdete óta jelen van az emberi világban, s végig kísérte egész történelmünket. A prostitúció léte, működése minden strukturált társadalomban a monogám házasság intézményének kiegészítéseként működik, de ugyanakkor szociális, gazdasági probléma is.1 Az évezredek során sokat változott a jelenség legitimitása, de egészen máig nem tisztázott jogilag hazánkban a szakma kezelése, erkölcsileg pedig még a világ legtöbb részén komoly ellenállásba ütközik.
Felmerül az erkölcsi kérdés, hogy a testi szerelem pénzért való árulása bűn-e, tehát az ember önmaga által választott életútja, melyet egy luxus élet megteremtéséért választ vagy bűnhődés, miszerint az „áldozatok” azért választják, mert nincsenek olyan erőforrásaik és lehetőségeik, ami előrelépést jelenthetne nekik, így a prostitúciót választják menekülési útvonalul a nyomorból. (Németh N. Vivien)

4. Budafok, Kamaraerdei út

Sajnos, de a Norc kamerás autója ide nem merészkedett el, de a festői helyszín megér egy személyes látogatást. Egyúttal kulturálódhat is, megnézheti a közeli Szoborparkot, a komcsi rendszer street artos maradványait egykupacban.

Magyarországon a prostitúció („üzletszerű kéjelgés”) 1993 óta nem számít bűncselekménynek. Akit ezen a címen vonnak eljárás alá, csupán bírsággal illethetik mint szabálysértőt. A jogszabály megváltoztatását egyrészt az 1950-ben létrejött New York-i egyezmény tette szükségessé, amelynek aláírói közé 1955 decembere óta hazánk is tartozik, eszerint a prostituáltat bűncselekmény áldozatának kell tekinteni, s mint ilyent, nem büntetni, hanem védelmezni, segíteni rendeli. Az Egyezmény aláírói kötelezettséget vállaltak arra, hogy azokat büntetik meg, akik mások prostitúciójából hasznot húznak. 1999 szeptemberében lépett életbe „A szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról” szóló LXXV. törvény, ennek értelmében bevezetődött a „tiltott kéjelgés” fogalma, mely alapján a prostitúció, bizonyos feltételek teljesítésével (a szolgáltatást csak 18 éven felüli személy veheti igénybe, orvosi igazolás, vállalkozói engedély…) legális tevékenységgé vált. (Németh N. Vivien)

kurva szinonimák: hús, luvnya, kurtizán, ringyó, kurva, cafka, örömlány, pillangó, fasztarisznya, útmenti forgalmi dugó, nemi szerver, geciputtony, sarkcsillag, szextündér, fizetős buksza, húspiaci termék, gésa, ribanc, rodázó, riherongy, utcasarki, mónikás, fuvolás, faszművész, luvnya, sínya, lotyó, szuka, rés, Monika Lewinsky, Britney Spears, bárcás, kéjnő, kokott, prostituált, prosti, szexmunkás, pinatündér, picsamama, szopógép, nő, puncimóka, cafat, cemende, ribi, rihe, lyuk, utcalány, repedtsarkWarning, achtung, mi szólunk, h elkerülendőek a Váci utcában ismerkedő magyar és “prágai” lányok (szárazkurvák, konzumlányok), sőt nyanyák: Galaxia aka Belvárosi Étterem + Fortuna aka Városközpont Étterem, etc.. A budapesti belvárosban, Rogánföldén is nagy számban előfordulnak kurvák, meghökkentően vegyes felhozatalban, de ezekkel a “nem hivatalos” lelőhelyekkel majd egy következő posztban foglalkozunk. Thököly út, Nagymező (Pesti Broadway, muhaha) utca, Körút, Keleti pu és környéke, Nyugati pu. aluljáró, stb, olcsó pinahegyek mindenfelé.

Egy rövidke bevezető további sztrichelőhelyekre a www.kurvak.comuv.com jóvoltából (képekkel)

Jó szórakozást kívánunk.

A mindennapok gyakorlatához a reglementációs modell áll a legközelebb: szeretjük/ nem szeretjük, a dolog itt van és nem tűnik el, tehát közrendészetileg és közegészségügyileg is szabályoznunk kell. Utcai strichelés helyett kuplerájokat: a kurva is ember, ne kelljen a lányoknak az erdőben pisilni, fogvacogtató hidegben hidegben ácsorogni. És higiénia, higiénia, higiénia!

5-10e ember keresi kurválkodással Magyarországon a kenyerét, ezeknek a legszakadtabb része szorul az utcára. Helyhiány miatt mi csak a szexmunkások hierarchiájának látható részével foglalkozunk, de felhívjuk kedves olvasóink ugyancsak kedves figyelmét, h egy másik meghatározás szerint az a prostituált “aki tehetségét, tudását, becsületét tisztességtelen módon áruba bocsátja”, innét nem folytatjuk.

Ps: ha Ön esetleg a Seggében szeretné érezni azt, amit más a háta közepébe sem kíván, akkor a Duna Korzón a helye.
Zenét:

Egy hozzászólás »

  1. A kiemelésekben kire, mire hivatkozol Németh N. Vivien idézetei alatt? Pontosan honnan idézel? Mert amiket írsz nem kereshetőek, csak különféle tumblr-es, blogos és egyéb oldalaidat dobja ki. Tudnál segíteni a címmel?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s