11. ARC plakátkiállítás, 2010

Általános

11. ARC plakátkiállítás

Mikor önnön csodálatától meghibban a szófosás bajnoka és közszemlére tetteti magát
(miért nem húz inkább nájlonzacsit az ilyen a fejére, nyakrészen befőttes gumival)  

Örömmel közöljük, hogy itt a Nemzeti Egyetértés, az oroszlán báránnyal buzul, a Fidesz meg ordas médiagecikkel. Csócsálgassuk örömmel a fikát: az ultralibsi médiatöltelék, a Szadosz ex-kampánymenedzsere és túlélőművész, Csányi liblingje és kínos közszereplő, az elkeserítő Geszti Péter összebútorozott a Fidesszel, ohbocs: a MAHIR Cityposzter Fft-vel. A fentebb említett “jobbos, Fidesz-közeli, kampánytámogató kifizetőhely“cég támogatóként, sőt kiállítóként is megjelent a multikulti és a kettős mérce pécének kinevezett évenkénti seregszemléjén. Legalja, megérkeztünk a Fidesz kétharmadba.

Mink is odabámészkodtunk a kiállításra, de a sok direkt reklám és szájbarágós poénok közül 2darabot találtam említésre méltónak, tessék. Én mondtam, hogy inkább a Szépművészeti lépcsőjén igyuk meg a sörünket, de te nem hallgatsz rám, Bazsikám.

A plakát kapcsán egy kis Kende Péterrel kedveskedünk kedves olvasóinknak. Igen, az a Kende, de most miért futnak el?!!!  a nyolcvanas években még más gitárjátékot tolt a politikai pöce szakértője, még a Demszkájos szamizdatban:
A korszak magyar pártvezetőinek – Nagy Imre kivételével, de az 1956 utáni Kádár János beleszámításával – egyik sajátossága az, ahogyan a “szocialista hazafiság”-ot értelmezik: sűrűn hangoztatott hazafiságuknak semmi néven nevezendő nemzeti tartalma nincsen. Ebben a vonatkozásban magatartásuk úgyszólván egyedülálló a kelet-európai térségben. (kiemelés tőlem – a Klap) Emlékeztessünk arra, hogy ugyanebben az időszakban Lengyelország megemészti Sziléziát és Pomerániát, Csehszlovákia fajilag kitisztogatja a Szudéta-vidéket és erőteljesen szlovanizálja a Pozsonytól Kassáig élő magyar népességet, Románia frenemizálásához (wtf?! – s szerk), s még Bulgáriának is vannak kisebb-nagyobb nemzeti elégtételei (Dél-Dobrudzsa, a macedon kérdés feszegetése). A korabeli keleti pártvezetéssel együtt a Magyar Kommunista Párt az egyedüli, amelynek “nemzeti” és “hazafias” programja kizárólag abban áll, hogy saját nemzetének nacionalizmusa ellen folytat irtóhadjáratot, s hogy a nemzeti múltból szinte mindent kiiktat, ami nem a szovjet üdvtörténet felé mutat, vagy nem abba torkollik. (kiemelés Kende Pétertől – a szerk.)

Cím:  56-osok tere, Budapest.

Nem mellesleg: kifelé Magyarországról az óriásplakátokkal, esetleg Geszti Péter kertjébe velük, fejfának. A közterület nem a reklámmaffia agymosó játszótere. VISSZAKÖVETELJÜK A REKLÁMMAFFIÁTÓL A KÖZTERÜLETET.

Kapcsolódó poszt: Geszti Péter plakátkiállítása 2006-ból + FLASH

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s