Boszorkánymúzeum és egyéb viccek

Általános
var ccm_cfg = { pth:”http://www.moonmodule.com/cs/”, fn:”ccm_v1.swf”, lg:”en”, hs:1, tf:”24hr”, scs:1, df:”ymd”, dfd:0, tc:”FFFFFF”, bgc:”000000″, mc:”000000″, fw:130, fh:221, js:0, msp:0, u:”cc” }

Heti muhaha begyepesedett szkeptikusoknak, önelégült okostojásoknak, nekünk. Boszorkányok márpedig nincsenek, hibbant/ostoba/pénzéhes pinákok viszont annál többen 🙂 Kár, hogy a “megnövekedett forgalomra való tekintettel, ezentúl csak előre bejelentkezés alapján lehet a múzeumot látogatni”. Van ez így.

Mellékesen: de strigis vero quae non sunt, ne ulla quaestio fiat. Ezt mondta latinul Kálmán király, oszt jól félreértelmezték, fele olyan materialista sem vót az öreg, mint ahogyan hírlik. Namindegy, Isten óvjon minket a maleficusoktól, incantatoroktól vagy veneficusoktól.

cím: 1061 Budapest, Hegedű utca 9 (Liszt Ferenc tér és a Tűzraktér mellett)

honlap: www.boszorkanymuzeum.hu/

Nagyon fontos számunkra, hogy jó érzéssel távozz, és kétely ne maradjon Benned, az irányban, hogy a világ, ami körülötted van, a Te javad szolgálja!

Ezt az oldalt abból a célból hoztuk létre, hogy mielőtt ellátogatsz hozzánk a tárlatra, útmutatóul szolgáljon a hitek és babonaságok szövevényében. Továbbá szeretnénk, ha minden kedves okkultizmus iránt érdeklődő társunk megtalálná a számításait különféle szolgáltatásaink között. A segítségünkkel talán kicsit könnyebben elfogadhatóvá válnak a mágikus, misztikus, okkult világ dolgai azok számára is, akik esetleg szkeptikusok ebben a témában. (boszorkánymuzeum.hu)

Hátakkor: Little Witches nude scene.
Figyelem: a lányok pucérsága a nyugalom megzavarására alkalmas, vérnyomás-emelkedést és péniszmerevedést okozhat.

És egy kis Monthy Python, naná:

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s