A letakarított újpesti városkapu

Általános

Esik eső karikára szegény bringás kalapjára és hogy Ön ne csak a fogát csikorgassa töméshullásig: következzék egy lelkesítő poszt. Pártunk és Államunk vezetői a választásokra készülve saját kezűleg letakarították a falfirkákkal összemocskolt Újpest-Városkapu metróállomást. Egy részét. És nem saját kezűleg. Vagy a Volánbusz. De le.

A magyarság jó hírét Bécsig eljuttató két kis genyó, Fióka és Sak “ártvörkje” az Újpest-Városkapu metróállomáson. Szerencsére a két éves felfüggesztettjük alatt ki sem mernek mozdulni otthonról, erőteljesen sanyarú sorsuk lenne a sitten.

Mintegy 400 millió forint beruházás keretében megkezdődött az Újpest Városkapu autóbusz-végállomás átépítése – jelentette be Laukó Mária, a Volánbusz Zrt. stratégiai igazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

Elmondta: a Volánbusz Zrt. az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) Közép-magyarországi Operatív Programban (KMOP) 200 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a pályaudvarok fejlesztésére kiírt pályázaton, a támogatási szerződést tavaly szeptemberben kötötték meg. A társaság a 200 millió forint önerőt saját forrásból biztosítja. (MTI, 2010. márciusi hír)

Fajcsák Lajos, a Volánbusz Zrt. forgalmi és kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy március 27-étől három hónapon keresztül ideiglenes végállomást alakítanak ki az átépítés idejére.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s