Tasnádi Péter Szemlőhegy úti villája

Általános

Háhááááááhááááááááááááááááááááááááááááááá

“A címer ami a cégem székházán van elhelyezve,sok támadás ért szóban miatta.”

“A Szemlőhegyi úti villa gyalogos bejáratánál. A háttérben a címerünkkel.”

“Barátom Csíkos Mihály aki a Szemlőhegy úti villát tervezte.A legtehetségesebb ember akivel a jósorsom összehozott.Sokat köszönhetek Neki.”

Csikós Mihály 1982-ben diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetem középület-tervezési tanszékén. 1985-ben a Magyar Építő Művész Szövetség rendes tagja lett, majd 1997-ben a Magyar Építészkamara alapító tagja. 1982-1988-ig magántervezőként dolgozik, 1988-1990-ig egy kis szövetkezet tervezőrészlegét vezeti, majd 1990-ben saját irodát alapít Architechno Bt. néven. 1997-ben a Bt átalakul Kft-vé és Csikós Mihály Építészirodája néven működik jelenleg is.
A cég több száz megvalósult munkái között szerepelnek belsőépítészeti és építészeti feladatok egyaránt. A főbb területként mindkét műfajban exkluzív házak, villák, vendéglátó és kereskedelmi létesítmények mellett a nagyberuházások is jelen vannak. Ezek az ország több területén, szinte mindegyik megyeszékhelyen és egyéb vidéki városokban is megtalálhatók. Külföldi munkák is gyakoriak a cég palettáján. Tervezett már Németországban, Hollandiában, Romániában, Ukrajnában (Kiev), Oroszországban (Moszkva), Kínában (Peking, Daxing), Vietnámban (Saigon, Dalat).

további képek a Tasnádi-villából a Csíkos Építésziroda honlapján (csak belső fotók)

és egy bónuszkép: Tasnádi Péter a Demokratikus Charta tüntetésén

Egy hozzászólás »

  1. Ha neki jó,és tetszik, az ő dolga nekem túl giccses.Én elhoznám onnan azt a FÉRFIT,aki benne lakott ,mert megérdemelne egy normális életet már igazán.Majd ha kijön egyszer.O.Maria

Hozzászólás