Budapest bezáratott nyilvános illemhelyei

Általános

“Marika, Zsuzsika és Mónika még évekig kísértett a környéken. Marika 40valahány évesen elhunyt infarktusban, a többiek meg más vadászmezők után néztek. Zsuzsika sokáig gyászolta Marikát (talán egyetlenként). Egyébként Mónika egy nagyon helyes, magas és rendes fiú volt, az itt keresett pénzből az anyukáját is eltartotta.”

belváros, Budapest, gay, József nádor tér, klotyesz, klozett, kló, meeting place, meleg, nyilvános illemhely, toalett, toilet, V. kerület, wc

belváros, Budapest, gay, József nádor tér, klotyesz, klozett, kló, meeting place, meleg, nyilvános illemhely, toalett, toilet, V. kerület, wc
belváros, Budapest, gay, József nádor tér, klotyesz, klozett, kló, meeting place, meleg, nyilvános illemhely, toalett, toilet, V. kerület, wc
“Budapest klotyói” sorozatunk újabb értékes darabja a József nádor téri bezárt, akkurátusan lehegesztett közbudi. A Pénzügyminisztérium és a néhai Postabank székház előtt, az V. kerületi önkormányzat seggében hátában, a turistáktól sújtott Belvárosban, közepén. Kerekded és szögletes formák egymás mellett, a női és a férfi részleg, jing és jang, etc. A mélylélektani elemzést a pszichószakikra bízzuk, nem akarjuk a kenyerüket.

Egy közbudiktól visszafogottan hemzsegő városban ez már igazi luxus, bezárni a klót. Jöjjön a heti paranoia-adag: a rossznyelvek szerint a vendéglátós maffia akadályozza a nyilvános illemhelyek nyitását. Saját érdekeiket védik: akinek pisilnie kell, az jobb híján megcélozza a vendéglőt/kocsmát, oszt kényszerűen fogyaszt is valamit. A József nádor téren működik egy nyilvános wc, de az csupán egyszemélyes és gyakran meghibásodik. Legközelebbi lehetőség a Gerbaudban, ahol pótom 200 forintért lehet megszabadulni a salaktól.  

Nyomozást indítottunk a helyiek körében a bezárás okait és időpontját tudakolva. Megszerzett infóink szerint ez egy nemzetközi hírű (ööö, hogyan is hívják pc korrekten? ahol a férfiak egymást szerették?) ismerkedőhely volt, “nyugati” szaklapokban is hirdették. Sajnos, a rendszerváltás előtti komcsik meglehetősen prűdek voltak és a szocialista erkölcs védelmére hivatkozva bezáratták a budit.

A melegeket a hajléktalanok követték, orrfacsaró bűzzel árasztva el a teret. Ekkor hegesztette le az önkormányzat a lejáratokat, sikeresen megoldva a hajléktalan-problémát.

Kapcsolodó wc-k: Markusovszky téri szemét- és csöveslerakatnyilvános wc-k listája

No és azt hallottátok, hogy Gyurcsány ettárs kinyomott 100 kilót?

Reklámok

One response »

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s