Elkészült, átvették: ketyegő sétány a XII. kerületben

Általános

Na, a mai nap olyasmivel fogunk foglalkozni, ami távol áll a habitusunktól: a Belváros blog szerkesztősége JÖVENDŐLÉSRE adta a fejét, baszki.

Megnéztük a Csörsz-Avar-Hegyalja utcák által határolt parkban a frissen átadott díszburkolatot, mert kíváncsiak voltunk, h hogyan lehet lapvibrátor nélkül keményre tömöríteni a burkolat alapozását. Kiderült: sehogy. A néhány napja átadott sétány máris szemgyönyörködtetően süllyed, eleve silány minőségben volt kivitelezve, szakavatatlan kezek által. A Tré.

Most jön a jövendőlési rész: jövőre az egész szétesik, elmossa az őszi eső, szétfújja a szél. Tehát egy év múlva ugyanitt, fényképezőgéppel, a magyar burkoló munkások és a XII. kerület minőségellenőreinek munkáját dicsérni. Beszéltünk, uff.

View Larger Map

Hasonló át/elqurások: a Szabó Ervin körüli utcák félmilliárdos diszburkolatának balesetveszélyes romjai (a nyolcadik kerületi önkormányzat, élén a szadeszos Csécsei Bélával magasról szarik a fejünkre, a balesetveszélyre, úgy általában a kerület lakosaira. Azé’ a hátralevő kis időre minek strapálja magát?

Csécsei Béla levele + a mi helyzetjelentésünk + jelenlegi helyzet

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s